Encén l’estelada i presentació del signa un vot

Divendres 10 de gener a la plaça Barcelona de Tortosa a partir de les 18.30 h tindrà lloc la presentació del pla d’actuació de l’Assemblea Nacional Catalana 2013/2014 a càrrec de Ferran Civit i Marcel Guiu, membres del Secretariat Nacional.

En especial, s’explicarà el projecte 3 “Signa un vot per la independència”, i es mencionarà la recollida massiva de signatures que tindrà lloc aquell mateix cap de setmana en totes les ciutats del país.

Aquest acte es farà simultàniament a Barcelona, Tarragona, Manresa, Tremp, Lleida , Olot , Girona i Tortosa, de tal manera que queden representades totes les regions en què l’ANC organitza el Principat. Per a Tortosa és un honor i una responsabilitat representar a la regió 5, les Terres de l’Ebre. Durant l’acte, connectarem en directe amb el parlament de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

Abans d’aquesta presentació, hi haurà un «Encén l’estelada», consistent en formar una estelada en espelmes. Es pretén que la gent participi en l’encén l’estelada apadrinant una (o més) espelma fent una donació simbòlica d’1 euro. L’activitat s’amenitzarà amb una xocolatada.

Per finalitzar l’acte, hi haurà una actuació musical en acústic del grup Xeic!, amb la interpretació, entre d’altres, de la cançó Tornarem.

A més, durant tot l’acte hi haurà un punt de venda de marxandatge i un punt de recollida de signatures del “Signa un vot per la independència”.

Acte 10 de gener a Tortosa